Doe mee in Zwolle

* Je ontvangt een email met instructies om je inschrijving af te ronden.


Cityleague Zwolle 2018

Yes hij is er weer! Dit jaar al de vijfde editie van de altijd sportieve en gezellige Cityleague Zwolle. Wil je kennismaken met deze leuke sport, kom dan op 8, 15 en 22 mei mee strijden om de Bluefinger bokaal.

Kom kennis maken met Ultimate Frisbee op de Cityleague 2018 in Zwolle.

Op drie dinsdagavonden in mei gaan de Bluefingers je welkom heten en meenemen in hun meest favoriete spelletje; Ultimate Frisbee.

Je gaat de basisprincipes van de sport leren op de eerste avond, waarna er vriendschappelijke potjes tussen de teams gespeeld worden. Op de volgende twee avonden zullen er wedstrijden gehouden worden, waarin gestreden wordt om de felbegeerde Bluefinger bokaal.

Hoe je een team vormt? Vraag je vrienden, buren, familie, collega's, kennissen, medestudenten, willekeurige mensen op straat, iedereen die maar wil en schrijf je in! We hopen dat jullie weer in grote getallen aanwezig zullen zijn. Daarnaast zouden we het leuk vinden om een leuke mix tussen jong en oud en man en vrouw op onze velden te zien. Dus wees creatief in het samenstellen van je team ;) Kan je geen team vinden, geen nood, dan gaan wij je aan een leuk team helpen.

 

Wat krijg je?

Drie leuke avonden, waaronder:

 • een introductietraining
 • een toernooi
 • een t-shirt in de kleur van jouw team
 • ongelooflijk veel plezier en sportieve prestaties

Wat kost het?

 • € 12,50

Wanneer en waar?

 • drie dinsdagavonden: 8 mei, 15 mei en 22 mei, van 19:15 - 21:15u

 • we spelen op de sportpark Marslanden, waar je ons hier kan vinden.

 Wat heb je nodig?

 • outdoor sportschoenen, voor je eigen veiligheid met noppen als je ze hebt (of leen ze van iemand)

 • comfortabele sportkleding, waar je in kunt rennen (dit is wel de bedoeling tenminste)

 • een trui omdat het nog koud kan worden (of je moet nog iets meer rennen)

 • een waterfles (want je kan wel dorst krijgen)

 • je allerbeste beentje (om die voor te kunnen zetten)

 

Je kan ons ook vinden op Facebook voor het laatste nieuws en om iedereen te laten weten dat je meedoet aan dit gave toernooi.

Voor vragen kan je altijd mailen naar info@bluefingersultimate.nl.

 

 


Over ons

Bluefingers Ultimate is een enthousiaste frisbeevereniging uit Zwolle. Trainen (voor dames en heren samen) gebeurt één keer per week op de dinsdagavond. In de zomer wordt er buiten getraind op het grasveld van Sportpark de Marslanden in Zwolle. Ook in de winter wordt er in principe buiten getraind. Regelmatig worden er dan echte trainingsavonden binnen georganiseerd, in een grote sportzaal.

Sinds april 2016 kennen de Bluefingers naast een trainingsgroep voor volwassenen ook een trainingsgroep voor de jeugd. De volwassenen-trainingsgroep (15+) bestaat voornamelijk uit twintigers en dertigers. De jeugdtrainingsgroep is gericht op jongens en meisjes van 8-12 jaar. Voor de jeugd worden regelmatig landelijke jeugdspeeldagen georganiseerd waar kinderen met en tegen andere jeugdspelers wedstrijden spelen.

De volwassen Bluefingers doen mee aan de landelijke indoor-, outdoor- en mixed-competities. De competities bestaat elk uit 3 of 4 speeldagen waarop in divisies op diverse niveaus wedstrijden worden gespeeld. Op één competitiedag wordt tegen 3 of 4 teams gespeeld waarna het beste team promoveert naar een divisie hoger en het onderste team degradeert naar een divisie lager. Naast deelname aan de competitie, doen veel enthousiaste spelers mee aan diverse toernooien in binnen- en buitenland.

Behalve training en competitie is er de jaarlijkse Cityleague, waarbij mensen in een paar dinsdagavonden kennis kunnen maken met ultimate, middels een kleine frisbeecompetitie. Ook kennen de Bluefingers hun eigen outdoor-frisbeetoernooi, genaamd The Blues.

De Bluefingers hebben een bestuur en diverse commissies die de club draaiende houden. Naast de trainingen en competitie is de vereniging actief bezig met sociale activiteiten zoals quizavonden, dagjes uit en weekenden weg.