Doe mee in Almere

* Je ontvangt een email met instructies om je inschrijving af te ronden.


Cityleague Almere 2017

Het 3e kennismakings frisbeetoernooi in Almere.

Ultimate Frisbee Vereniging Almere Spinners organiseert de 3e City League Almere

 

 

De City League Almere is een lokale Ultimate Frisbee-competitie voor iedereen van 15 jaar en ouder die op een sportieve en ontspannen manier kennis wil maken met Ultimate Frisbee. In vier avonden leren we je de beginselen van de sport en speel je een korte competitie tegen andere teams.

Tijdens de eerste avond van de City League Almere krijg je een introductiecursus, de drie weken daarna speel je competitie.

Je kunt je individueel aanmelden, tijdens de introductiecursus delen we dan de teams in. Maar je kan natuurlijk ook zelf een team samenstellen en je met je team opgeven.

 

De City League Almere start met de introductiecursus op woensdag 3 mei gevolgd door speeldagen op 10, 17 en 24 mei. Telkens van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur.

Je speelt op de eigen velden van Ultimate Frisbee Vereniging Almere Spinners.

Deze vind je op het Fanny Blankers Koen Sportpark bij Almere City FC (Competitieweg 20 Almere).

 

Voor deelname betaal je slechts € 15 per persoon. Daarvoor krijg je niet alleen vier leuke avonden maar ook een originele Cityleague wedstrijdschijf ter waarde van € 12,50. Daarmee kun je ook na de City League zelf blijven oefenen en spelen.

Wil je met een eigen team spelen, schrijf dan tenminste met 5 deelnemers in. Dan ontvang je óók nog eens € 2,50 korting p.p.!

Leden van Almere Spinners betalen € 5,- óf € 2,50 als ze met een team aanmelden. Wil je als lid óók een schijf, dat kun je die à € 12,50 kopen.

 

Wat heb je nodig om te frisbeeën? Behalve een schijf (en díe regelen wij) helemaal niets! Nou ja, bijna niets. Alleen een sportshirt en -broek én schoenen met noppen. En neem vooral ook een fles water mee, want rennen maakt dorstig!We horen graag van je!

Of je nu een vraag hebt of een ervaring met Cityleague Almere 2017 die je wilt delen: we horen graag van je! Stuur ons je bericht en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.