Cityleague Den Haag 2014

In mei spelen we elke dinsdagavond Ultimate Frisbee in het Zuiderpark, in de Haagse Cityleague. Op 6, 13 en 20 mei is er een toernooi voor elk niveau; op 27 mei sluiten we af met een gezellige activiteit.

De Haagse Cityleague is een kennismaking met de sport Ultimate Frisbee, geschikt voor beginners en gevorderden. Ultimate Frisbee draait behalve om sportiviteit ook om spirit. Er wordt hard gestreden, maar met iedereen rekening gehouden.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een korte uitleg van de sport en oefenen met gooien. Daarna begint het toernooitje. De eerste drie avonden spelen we het toernooi, de vierde avond sluiten we af met een barbecue en frisbeespelletjes.

Wanneer en waar dan?

Op de dinsdagen in mei: 6, 13, 20 en 27 mei, van 19:30u tot 21:00u. We spelen in het Zuiderpark, vlakbij de ingang aan de Anna Polakweg.

Let op: op de vierde avond is de barbecue en beginnen we een uur eerder, namelijk 18:30u.

Wie kan meedoen?

Iedereen is welkom, van absoluut beginner tot wereldspeler. Je kunt je indvidueel inschrijven, of alvast een team samenstellen met vrienden of collega's. "Losse" spelers verdeeld over de teams.

Krijg ik waar voor mijn geld?

Jazeker! We vragen €10 voor deelname, maar daarvoor krijg je je eigen officiële frisbeeschijf en een barbecue op de vierde avond.

Hoe kan ik meer informatie krijgen?

Stuur een mailtje naar cl@ultimusprime.com en we proberen je vraag snel te beantwoorden.


Over ons

De Haagse Cityleague wordt jaarlijks door Ultimus Prime georganiseerd. Ultimus Prime is de frisbeevereniging van Den Haag en omstreken en heeft alles voor frisbee: zaal, gras en strand - en leuke mensen!

Play on!

Heb je de smaak te pakken? Word lid! We trainen elke week en spelen in competities en toernooien, zowel binnen als buiten, op gras en strand. Daarnaast organiseren we zelf toernooien, zoals Monsterball en Ladies Lighthouse.